Valitse sivu

Smartius tunnetaan tiimimme erikoisosaamisesta ja syvällisestä asiantuntemuksesta erilaisissa teknologiaan liittyvissä toimeksiannoissa. Toimimme myös sisäisenä lakiresurssina johtavissa teknologiayhtiöissä.

Avustamme teknologiayhtiöitä kaikissa niiden juridisissa asioissa ja keskitymme erityisesti vaativiin ICT- ja teknologiasopimuksiin, pilvipalveluihin, ohjelmistolisensseihin ja tietoturvaan. Meillä on myös laaja kokemus neuvonantajana toimimisesta teknologiayhtiöiden yrityskaupoissa, liiketoiminnan laajentamisessa, henkilöstöön liittyvissä asioissa sekä riitojen ratkaisussa.

Meidät tunnetaan innovatiivisten oikeudellisten ratkaisujen tarjoajana asiakkaille, jotka kehittävät ja kaupallistavat edistyksellistä teknologiaa. Teknologia-alan asiakkaisiimme lukeutuu start-upeja, kasvuyrityksiä sekä vakiintuneita yrityksiä muun muassa seuraavilla aloilla: IOT, ohjelmisto- ja laitteistokehitys, konenäkö, tekoäly, robotiikka, virtuaalitodellisuus, ICT, terveysteknologia ja palvelut.

”Meidät tunnetaan innovatiivisten oikeudellisten ratkaisujen tarjoajana edistyksellistä teknologiaa kehittäville asiakkaille.”