Valitse sivu

URA SMARTIUKSELLA

Smartius muodostuu kokeneista liikejuristeista, jotka asettavat asiakkaidensa edut aina etusijalle ja jotka uskovat poikkeuksellisen palvelun tarjoamiseen. Olemme itsekin kaikki yrittäjiä, ja se näkyy asenteessamme: ajattelemme fiksusti, strategisesti ja tuloshakuisesti.

Etsimme jatkuvasti juridiikan ja liiketoiminnan eri aloille erikoistuneita oikeudellisia asiantuntijoita, jotka haluavat työskennellä yhdessä kokeneiden kollegojen kanssa sekä palvella asiakkaita ja kehittää myyntiä alhaisella hallinnollisella kulurakenteella.

Smartius on ympäristö, jossa oikeudet ja velvollisuudet ovat tasapainossa ja, niin pitkälti kuin mahdollista, omissa käsissäsi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä juridiikan parissa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan korkeatasoista oikeudellisia neuvonantoa uudella tavalla ja työskentelemään kokeneiden kollegoiden kanssa, ota yhteyttä!

Mikäli olet kiinnostunut saamaan lisätietoja avoimista paikoista, tai haluat tietää enemmän työskentelystä Smartiuksen palveluksessa, otathan yhteyttä Petteriin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petteri.tenhunen@smartius.fi.