Valitse sivu

Kirsi Swanljung-von Wehrt on Turussa työskentelevä suomalainen lakimies. Hän on toiminut kolmen vuosikymmenen ajan asianajajana, osakkaana ja johtoryhmän jäsenenä asianajo-, laki- ja tilintarkastustoimistoissa. Kirsillä on myös yritysjuristin kokemusta suomalaisen pörssiyhtiön lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on edustanut suomalaisia ​​ja ulkomaisia ​​suuryrityksiä sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Kirsi on toiminut yrittäjän ja sijoittajan ominaisuudessa perheyrityksissä.

Kirsillä on laaja kokemus yrityskauppojen, yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä riidanratkaisun aloilta. Hän on toiminut asiamiehenä Kansainvälisen kauppakamarin (ICC), Keskuskauppakamarin ja Tukholman kauppakamarin sääntöjen mukaisissa välimiesmenettelyissä. Keskuskauppakamari on nimittänyt hänet sääntöjensä mukaisiin välimiesmenettelyihin toimimaan ainoana välimiehenä riitojen ratkaisemiseksi.

Kirsi edustaa asiakkaita useilla eri toimialoilla. Hänen toimeksiantonsa keskittyvät pääasiassa sopimuksiin, riidanratkaisuun ja yrityskauppoihin. Lisäksi hän edustaa asiakkaita hallinnollisissa tuomioistuinmenettelyissä.

Kirsi on aiemmin työskennellyt merkittävien suomalaisten asianajotoimistojen palveluksessa, kuten Asianajotoimisto Roschierin Turun toimiston vetäjänä, Fondian johtoryhmän jäsenenä ja B2C-liiketoimintayksikön vetäjänä, Ernst & Youngin osakkaana ja Lounais-Suomen lakiyksikön vetäjänä sekä Lukander Ruohola HTO Oy:n osakkaana. Hän on lisäksi toiminut lukuisissa luottamustehtävissä mm. Suomen Asianajajaliiton Turun osaston hallituksen jäsenenä sekä Suomen Asianajajaliiton eettisten ja menettelytapavaliokunnan jäsenenä. Hän on myös toiminut Keskuskauppakamarin lakivaliokunnan jäsenenä sekä Turun kauppakamarin lakivaliokunnan ja välityslautakunnan jäsenenä.

Kirsi on suorittanut oikeustieteen kandidaatin (L.LM) ja kauppatieteiden maisterin (M. Sc. Econ) tutkinnot.