Valitse sivu

Christine Ziebell on suomalainen lakimies, joka asuu Yhdysvaltain länsirannikolla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus liikejuridiikasta ja suomalaisten suur​​yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten edustamisesta. Christinellä on myös in-house kokemusta Yhdysvalloissa sijaitsevan teknologia-alalla toimivan start-upin toimitusjohtajana sekä yksityisen sijoitusyhtiön oikeudellisista asioista vastaavana johtajana.

Christinellä on laaja kokemus yhtiöoikeudellisten ja sopimusoikeudellisten asioiden hoidosta, investoinneista, yrityskaupoista, immateriaalioikeuksien suojaamisesta ja riidanratkaisusta. Hänen on toiminut oikeudellisena neuvonantajana kansainvälisissä välimiesmenettelyissä Keskuskauppakamarin, Tukholman- ja Kansainvälisen kauppakamarin (ICC) sääntöjen alaisuudessa.

Christine työskentelee useilla eri toimialoilla toimivien asiakkaiden kanssa, kuten teknologian, B2C:n, pääomasijoitusten ja riskirahoituksen parissa toimivien yritysten kanssa. Hänen praktiikkansa keskittyy pääasiassa sopimuksiin ja riidanratkaisuun. Hän toimii myös neuvonantajana yrityskaupoissa.

Christinen aiempaan työkokemukseen sisältyy työskentely useiden merkittävien suomalaisten ​asianajotoimistojen, kuten Roschier Asianajotoimiston ja Bird & Birdin (aiemmin Fennica) palveluksessa. Hän on myös teknologiapainotteisen lakiasiantoimiston, Nexon Legal Oy: n, entinen perustaja ja toimitusjohtaja. Christine on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä, kuten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten hallituksen jäsenenä ja neuvonantajana.