Smartius

FacebookLinkedin Avaa valikko

Referenssit

Luotettavaa ja asiantuntevaa juridista palvelua asiakkaan aikataulujen mukaan, nopeasti ja tehokkaasti.

- Finn-Savotta Oy:n toimitusjohtaja Anita Halme

”Valitsimme Smartiuksen kumppaniksemme listautumisprosessiin, koska he olivat jo kertaalleen käyneet yhtiötä läpi Cleantech Investin pörssilistautumisen yhteydessä. Prosessin aikana totesimme, että valinta oli hyvä muutenkin; Smartiuksella on selvästi asiantuntemusta ja he paneutuvat syvällisesti yhtiön asioihin pystyäkseen viemään asioita eteenpäin tehokkaasti. Samalla aloimme käyttämään Smartiusta myös muiden lakiasioiden hoidossa ja olemme olleet tyytyväisiä sekä tuloksiin että vasteaikaan.”

- Jari Varjotie, Savo-Solar Oy:n toimitusjohtaja

"Smartius tarjoaa asiantuntevaa juridista palvelua joustavalla ja nopealla aikataululla, joka skaalautuu myös pienemmän yrityksen tarpeisiin."

- Pekka Neuvonen, toimitusjohtaja

”Smartiuksen tiimistä löytyy timantin kovaa osaamista kasvuyritysten kasvuhaasteiden ratkomiseen. Heidän tapansa kohdata kasvumatkan risteyksessä oleva yrittäjä on erittäin ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen.”

- Matti Härkönen, Kasvun Roihu Oy:n toimitusjohtaja ja Kasvu Open tapahtumien koordinoija

"Saamme Smartiukselta ketterää ja kustannustehokasta palvelua usein nopeasti ilmeneviin juridisiin tarpeisiimme. Smartiukselta löytyy erittäin hyvää osaamista energia-alalle ja vesiliiketoimintaan. Haluamme in-house tyylistä palvelua, jossa asioita nostetaan rohkeasti pöydälle, esitetään ratkaisuehdotuksia ja kehitysideoita, ja tähän tarpeeseen Smartius pystyy vastaamaan.”

- Pasi Jalonen, Jyväskylän Energia Oy:n talousjohtaja

"Yhtiömme toimintaympäristömme on globaali ja vaativa monella tapaa. Smartiuksella on hyvää juridista osaamista teolliseen toimintaan, teknologian lisensointiin, kaupallisiin sopimuksiin ja eri kulttuuriympäristössä käytäviin neuvotteluihin liittyen. Juristillamme on ollut myös hyvä kokemus autoteollisuudesta liiketoimintaympäristönä, mikä on tukenut toimintaamme. Saamamme palvelu on ollut nopeaa ja kustannustehokasta. Olemme olleet palveluun tyytyväisiä ja voimme suositella!"

- Mari Kärki, Dinex Ecocat Oy:n General Manager