Smartius

FacebookLinkedin Avaa valikko

Palvelut Startup yrityksille

Vauhdilla ja vakaasti alkuun.

Smartiuksen juristit tarjoavat huipputason ketteriä liikejuridiikan ja rahoituksen palveluita startup-yrityksille monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla ja kiinteähintaisilla palveluilla.

Yrittäjinä tiedämme, että alkavalla yrityksellä on tarve vähintään yhtä laadukkaisiin palveluihin kuin suuremmallakin yrityksellä. Smartiuksen tuella yrityksen on hyvä ottaa vakaat ensimmäiset askeleet, päästä vauhtiin ja kiihdyttää markkinajohtajaksi alallaan.

Avustamme yrityksen perustamisessa, osakassopimusten laatimisessa, työntekijöiden sitouttamisessa, immateriaalioikeuksien hallinnassa, rahoituskierroksissa, kaupallisten sopimusten laatimisessa sekä erimielisyyksien ratkaisemisessa.

Olemme perustaneet satoja yrityksiä, tukeneet vähintään yhtä usean startup -yrityksen liiketoiminnan kehittymistä ja auttaneet varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

Lisäksi Smartiuksen asiantuntijoilla on laajat rahoittajakontaktit ja osa asiantuntijoistamme toimii myös sijoittajina. Tarjotaksemme verkostomme asiakkaidemme käyttöön järjestämme Smartius Money -tapahtumia eri puolilla Suomea.