Smartius

FacebookLinkedin Avaa valikko

Smartius ja muuttuva työelämä

24.09.2015

Viime vuosina on puhuttu paljon työelämän muutoksesta.  On puhuttu uusien ammattien syntymisestä ja vanhojen häviämisestä, etätyöstä, tieto- ja viestintäteknologian ratkaisujen tuomista ratkaisuista, jotka vähentävät ajan ja paikan rajoituksia työelämässä.  On tehostettu toimintoja ja on puhuttu myös siitä, miten esimerkiksi työtehtävien mielenkiintoisuus ja työpaikan arvot saattavat nousta palkkaa tärkeämmiksi asioiksi erityisesti uusille sukupolville.  Viimeistään nyt kun valtiovalta ja liitot kalistelevat ennen näkemättömällä tavalla sapeleitaan, alkaa pidemmänkin aikaa työelämässä olleille olla selvää, että jokin on muuttumassa.

Työelämän muutokset ovat olleet ajankohtaisia myös meille lakimiehille. Enää ei riitä, että ymmärtää lakipykäliä, pitää myös osata hankkia ja hoitaa asiakkuuksia ja tarjota ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Parhaimmillaan lakimiehellä on ymmärrystä yrityksen tai organisaation koko toiminnasta ja toimintaympäristöstä. 

Toiminnan perusta ei enää voi olla yksi fyysinen ympäristö, jonne saavumme tekemään päivittäin töitä. Smartiuslaiset toimivatkin ympäri Suomea. Yhteinen toimintamme tapahtuu tieto- ja viestintäteknologian ratkaisujen avulla virtuaalisesti. Vaikka yhteydenpito talon sisällä on tärkeää erityisesti asiakkuuksien hoitamisen yhteydessä, tärkein asia tapahtuu kuitenkin asiakkaan ja hänestä huolehtivan juristimme välillä. Tähän kohtaan me haluamme panostaa. Emme odota näkevämme lakimiehiämme toimistolla, odotamme että heidät löytää sieltä missä asiakas häntä tarvitsee ja missä hän tehokkaimmin pystyy tekemään työnsä.

Yritykset ovat jo pitkään joutuneet karsimaan kustannuksiaan ja hakemaan tehokkuutta. Sitä voidaan odottaa myös meiltä juristeilta. Tehokkuutta on haettu alalla erikoistumisella ja muun muassa sähköisillä tuotteilla. Smartiuksessa olemme lähteneet hakemaan sitä myös pienemmillä kiinteillä kustannuksilla ja tehokkaammalla ja yksinkertaistetulla hallinnolla.

Työympäristön odotetaan olevan turvallinen ja kannustava, jossa työn tuottavuus on korkea. Näitä haluamme vaalia myös Smartiuksessa. Turvallisuus ei tänä päivänä tule välttämättä enää kiinteästä fyysisestä työpaikasta ja palkasta vaan lakimiehiltä vaadittavien osaamisalueiden hallitsemisesta. Uskomme, että maailma on täynnä tekemätöntä työtä osaavalle ihmiselle.  Se pitää vain havaita, kääriä hihat ja ryhtyä työhön.  Yhdessä tekeminen toimii, kun huolehdimme, että toimintamme on  kannattavaa kaikille mukanaolijoille.

Etsimme parhaillamme Smartiukseen lisää ammattitaitoisia juristeja eri osaamisprofiileilla, joihin voit tutustua täällä. Kirjoitukseen olemme pyrkineet tiivistämään asiat, jotka ovat meille tärkeitä –arvomme. Kutsumme Sinut - juridiikan asiantuntija - mukaan kasvuumme! Työelämän muutos ja yrittäjyys on meille kaikille mahdollisuus.  Smartiuksessa haluamme olla osa muutosta sen sijaan, että jäisimme sen jalkoihin.

Ollaan yhteydessä,

 

Takaisin