Smartius

FacebookLinkedin Avaa valikko

Mirjan kokemuksia Smartiukseen liittymisestä

24.09.2015

Sain joulukuussa 2014 tilaisuuden liittyä Smartiuksen juristiksi. Tapasin firman toimitusjohtajan Paula Saarenpään kanssa ja Smartiuksen toiminta-ajatuksen kuultuani, olin välittömästi kiinnostunut liittymään Smartiukseen. Ajatus siitä, että saa toimia itsenäisesti, mutta on osa kokenutta ja asiantuntevaa ryhmää, tuntui heti omalta. Olin perustanut oman lakiasiaintoimiston vain hetkeä aikaisemmin ja ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä jännitti. Lähestyvä äitiyslomakin toi oman lisämausteensa asiaan. Eniten mietitytti se millä aikataululla löydän asiakkaita ja kuinka paljon töitä riittää. Smartiuksen toiminta-ajatuksessa minulle erityisen sopivaa oli se, että muut juristit voivat tarjota omien asiakkaidensa töitä minulle ja minä saan hyvän palkkion tekemästäni työstä ja samalla tästä hyötyy myös se juristi, kenen asiakkaalle töitä teen. Loistava ajatus! Win-win situation! Välitön huoli asiakkaiden löytymisestä on pois kun palaan äitiysloman päätyttyä töihin, koska voin aloittaa tekemällä töitä toisten smartiuslaisten asiakkaille ja samalla etsiä uusia asiakkaita sekä itselleni että talon muille juristeille.

Kaikkien Smrtiuksen juristien cv:t ovat vakuuttavia ja heidän osaamistaan on helppo myydä. Heidän puoleensa on myös helppo kääntyä, kun tulee tarve saada toinenkin mielipide jostain asiasta tai jos asiakas tarvitsee osaamista jota itsellä ei ole, mutta löytyy Smartiuksen kollegoilta.

Smartiuksen toiminta-ajatuksessa minulle sopivaa oli myös se, että jokainen voi itse valita työmääränsä. Pienten lasten äitinä haluan että minulla on aikaa myös olla kotona lasten kanssa, vaikka käynkin töissä. Nyt minulla on mahdollisuus arvioida työmäärä, joka sopii minulle ja perheelleni parhaiten. Joustavuutta lisää se, että jokainen voi tehdä töitä mistä haluaa ja milloin haluaa. 

Smartius on loistava mahdollisuus ja tunnen itseni etuoikeutetuksi saadessani kuulua tähän erinomaisten ja kokeneiden juristien joukkoon!

Takaisin