Smartius

FacebookLinkedin Avaa valikko

 

Perustimme Smartiuksen vuonna 2014 tarjoamaan huipputason liikejuridiikan palveluita kustannustehokkaasti; loimme lakitoimiston konseptin jota juridiikan alalla ei ole ennen nähty. Lakimiesmäärämme on nelinkertaistunut ensimmäisen kahden vuoden aikana ja palvelemmekin tällä hetkellä satoja asiakkaita Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa ja Helsingissä. Lue lisää www.smartius.fi.

Haluamme laajentaa toimintaamme Jyväskylässä ja etsimmekin perustajallemme Paula Saarenpäälle

Yrittäjäkumppania

Erityisosaamisalueesi voisi olla mielellään jokin seuraavista:

Transaktiojuristi – Pystyt toimimaan asiakkaan tukipilarina yrityskauppaprosessin, rahoituskierroksen tai muun järjestelyn eri vaiheissa aina aiesopimuksesta lopullisen sopimuksen allekirjoittamiseen ja järjestelyn jälkihoitoon asti. Yhtiöoikeutta koskeviin kysymyksiin annat vastaukset "kuin apteekin hyllyltä".

ICT-juristi – IT-, ICT, IPR, kyber, portaali, integraatio ja muut sanakummajaiset eivät vie sormea suuhusi vaan hallitset alan slangin ja toimintamallit. Hanskaat lisenssi- , palvelu- ja projektisopimukset ja IPR:stä puhut unissasikin. Et pelkää tarttua mittaviinkaan ulkoistushankkeisiin tai avustaa julkisia toimijoita IT-hankinnoissa.

Litigaattori – Sinulla on kokemusta ja pelisilmää hoitaa itsenäisesti yritysasiakkaiden vaativia riidanratkaisuprosesseja niin oikeussalissa, välimiesmenettelyssä kuin muissakin vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä.

Saatat olla etsimämme yrittäjäkumppani, jos kykenet hankkimaan asiakkuuksia sekä palvelemaan asiakkaita menestyksekkäästi. Voit olla jo yrittäjä tai yrittäjäksi haluava. Sinulla on kokeneen asiantuntijan maine alueella ja koet että yhdessä toimien löytäisimme synergiaa.

Yhteydenotot 15. kesäkuuta 2016 mennessä:
Paula Saarenpää, puh. 040-7788935, paula.saarenpaa@smartius.fi tai LinkedInin välityksellä.

 

* * *

 

Tule mukaan meidän kasvuumme!

Perustimme Smartiuksen vuonna 2014 tarjoamaan huipputason liikejuridiikan palveluita kustannustehokkaasti; loimme konseptin jota juridiikan alalla ei ole ennen nähty. Lakimiesmäärämme kolminkertaistui ensimmäisen vuoden aikana ja palvelemmekin tällä hetkellä satoja asiakkaita Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Oulussa.

Meillä on nälkä kasvaa ja kehittyä! Haemme mukaan Smartiukseen yrittäjähenkisiä ja ammattitaitoisia juristeja, joille tarjoamme toiminta-alustan, työkalut ja kollegiaalisen yhteisön asiakkuuksien hoitamiseen. Työtä voit tehdä sivutoimisesti tai päätoimisesti. Työntekopaikan voit valita itse.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti seuraavia osaajia:

Litigaattori – Sinulla on kokemusta ja pelisilmää hoitaa itsenäisesti yritysasiakkaiden vaativia riidanratkaisuprosesseja niin oikeussalissa, välimiesmenettelyssä kuin muissakin vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä.

Transaktiojuristi – Pystyt toimimaan asiakkaan tukipilarina yrityskauppaprosessin, rahoituskierroksen tai muun järjestelyn eri vaiheissa aina aiesopimuksesta lopullisen sopimuksen allekirjoittamiseen ja järjestelyn jälkihoitoon asti.

Insolvenssijuristi – Osaat neuvoa sujuvasti asiakasta kaikissa asiakkaan tai tämän liikekumppanien maksukyvyttömyyteen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä, ja sinulle ovat tuttuja erityisesti konkurssin, yrityssaneerauksen ja ulosoton menettelytavat sekä käytännöt.

Perhe- ja perintöoikeuden osaaja – Osaat asiantuntevasti palvella yritysasiakkaidemme edustajia sekä yrittäjäasiakkaita elämän muuttuvissa tilanteissa. Perunkirjoitusten ja perinnönjakojen toimittaminen sekä testamenttien laatiminen on Sinulle tuttua. Osaat myös kokemuksen syvällä rintaäänellä neuvoa asiakasta perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä kysymyksissä.  Avioehtosopimusten laatiminen sekä avioerojen ja niihin liittyvien ositusten toimittaminen ovat niin ikään sinulle tuttua kauraa.

Vaikka osaamisesi ei sattuisikaan sijoittumaan edellä mainituille alueille, mutta kaikki muu Smartiuksessa herättää Sinussa liittymishalua, älä epäröi olla yhteydessä!

Meille on tärkeää:

Autonomia
Smartiuslaisilla on vapaus valita teemmekö juridiikkaa päätoimisesti vai sivutoimisesti. Sinä päätät mikä on riittävä määrä Sinulle. Voit myös päättää hoidatko työsi toimistolta, Espanjasta vai laiturin nokasta.

Tasapaino
Vastaanottamaamme asiakastyöhön sitoudumme täysillä ja toimeksiannot hoidetaan ammattitaidolla tunteihin katsomatta. Yrittäjä-lakimiehinä huolehdimme siitä, että ”keikkaa pukkaa”.  Tapamme toimia, arvomme, ovat myös takaamassa, että tasapaino perheen, vapaa-ajan ja työn suhteen on mahdollista ja  omissa käsissämme.

Kannattavuus
Asiakkaat maksavat meille tuomastamme lisäarvosta. Haluamme mahdollistaa sen ottamalla mukaan kokeneita asiantuntijoita ja minimoimalla Smartiuksen kiinteät kustannukset. Jos haluat kultapilaritoimiston, maksa se itse. Kannattavuutesi on omissa käsissäsi.

Kunnioitus
Asiakkaan etu ohjaa toimintaamme. Asiakas on kingi, jonka asiaa hoidamme kuin Muskettisoturit konsanaan. Meillä on rohkeutta nostaa kissat pöydälle parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi asiakkaan asiassa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle ratkaisuja, ei pelkkää riskien ja ongelmien havainnointia.

Haluatko liittyä mukaan?
Lähetä Linkedin kutsu sekä viesti Smartius Oy:n toimitusjohtajalle Paula Saarenpäälle tai hallituksen puheenjohtajalle Ville Heikkiselle ja sovi puhelinneuvotteluaika.  Huolehdithan, että Linkedin profiilisi on ajan tasalla ja näemme sieltä osaamisesi ja työhistoriasi.

Kokemuksia Smartiukseen liittymisestä:
Tutustu Mirja Kattilakosken kokemuksiin Smartiukseen liittymisestä.